TEKIJÄT

Logoja klikkaamalla pääset tutustumaan tekijöihin tarkemmin heidän omilla sivuillaan.

Scandinavian Showhouse on ohjelmapalveluyritys joka on erikoistunut ammattimaisen DJ-palvelun tarjoamiseen yksityisille ja yrityksille. Showhouse oy on perustettu vuonna 1995.

Vuosikymmenten kokemuksella Showhouse voi tarjota myös suunnittelua ja ratkaisuja valo- ja äänentoistoasioissa. Tapahtumasuunnittelut kaikenlaisiin ja -kokoisiin tilaisuuksiin.

Danceplanet on tanssimusiikkiin erikoistunut ohjelmatoimisto, joka vastaa Club Onniteekin artisti- ja DJ-kiinnityksistä. Heidän kauttaan voit tilata tähtiartistit ja ammatti-DJ:t myös omaan tapahtumaasi! Klikkaa kuvaa ja tsekkaa Danceplanet-artistit ja lisää tietoa ohjelmatoimistosta.

Hotel Sorsanpesä on Seinäjoen tyylikkäin hotelli, jonka yökerho Club Sorsanpesä tarjoaa täydelliset puitteet retrobileille. Perinteikäs ja lähes myyttisen maineen omaava, upeasti remontoitu hotelli on jo itsessään kokemisen arvoinen paikka, ja Club Onniteekki-iltoina se muuntautuu aikamatkaksi menneiden vuosikymmenten parhaaseen musiikkiin. Hotel Sorsanpesän löydät Seinäjoelta osoitteesta Törnäväntie 27.