Seuraava tapahtuma

seuraavaartisti_MTRMatti_web

Club Onniteekin legendaariset pikkujoulut 7.12.2019!
-tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/2113648168929396/

✰ CLUB ONNITEEKKI 07.12.19 : PARTAMATTI, MODERN TALKING RELOADED, MILLENNIUM PROJECT, RAMA x MC LICIA • K24 • 22-04 • 32€ ✰

Retroklubien ykkönen valtaa pikkujoulukauden tuomalla Sorsanpesälle miehen, joka on vetänyt paikan täyteen joka kerta vieraillessaan Seinäjoella… itse MATTI ”PARTAMATTI” AIRAKSINEN tekee paluun lakeuksille!! ”Parasta Ennen”-ohjelman isäntä tykittää taas tanssilattialle sitä parasta ysäriä omaan, ainutlaatuiseen tyyliinsä.

MODERN TALKING RELOADED on upea tribuuttishow, joka on kiertänyt maailmaa jo 16 vuoden ajan. Kasarin ja ysärin muistavalle yleisölle tämä ammattitaidolla tehty show toimii takuulla!

MILLENNIUM PROJECT on ottanut paikkansa maamme tanssilattioilla tekemällä turboahdettuja versioita kotimaisista megahiteistä kuten ”Tinakenkätyttö”, ”Levoton Tuhkimo”, ”Pelimies”, ”Che Guevara”… Yhtyeen perustaja, Radio Novan Iltapäivän radiopersoona Anssi Honkanen pitää mikrofonin kanssa huolen siitä, että meininki on energinen ja tunnelma katossa.

RAMA x MC LICIA julkaisi kesällä loistavan ”Estonia”-EP:n yhdessä, ja aiemmin nämä artistit ovat kivunneet listoille mm. ”Light My Fire” ja ”Pokemon In My Dreams”-hiteillä. Ysäriklassikon takaa löytyvä Rama ja jenkkiräppäri MC Licia ovat yhdessä värikäs ja iloinen kaksikko, jotka nauttivat esiintymisestä ja nostavat tunnelman kattoon!

★★★ MAJOITUSPAKETIT myynnissä NYT Hotel Sorsanpesällä! Ennakkoliput Sorsanpesältä ja Tiketin toimipisteistä – klikkaa liput netistä heti: http://bit.ly/OnniteekkiPikkujoulut19 ★★★

★★★ Majoituspaketteihin kuuluu lippu illan bileisiin.
Varaukset puhelimitse: 020 741 8181 ★★★

► Liity Club Onniteekin FB-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/clubonniteekki/

► Tykkää Club Onniteekista Facebookissa:
https://www.facebook.com/ClubOnniteekki/

► Seuraa Club Onniteekkia Instagramissa:
https://www.instagram.com/clubonniteekki/
@clubonniteekki

[/vc_row]