Seuraava tapahtuma

seuraavaartisti_lacream_web

♫ Say goodbye… say goodbye to loneliness! ♬
-tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/2317171315067052/

✰ CLUB ONNITEEKKI 16.03.2019 : LA CREAM, MIGHTY 44, RAMA • K20 • 22-04 • 28€ ✰

LUCKY NUMBER 7 – ONNITEEKKI 7V!
 
Club Onniteekin hullun kovat synttäribileet tulevat jälleen maaliskuussa! Pöytä on katettu ysärin ja 2000-luvun staroilla… livenä esiintymässä LA CREAM, MIGHTY 44, RAMA, DJ TONY, DJ ALEX L ja DJ MANIAC.
 
Majoituspaketit myynnissä NYT Hotel Sorsanpesällä! Ennakkoliput tulossa Tikettiin pian!
 
1hh bilepaketti 79€
1hh Vip-bilepaketti 98€
 
2hh economy bilepaketti 124€ (62€/hlö)
2hh Comfort/Style bilepaketti 139€ (69,5€/hlö)
2hh Vip-bilepaketti 177€ (88,5€/hlö)
 
Majoituspaketteihin kuuluu lippu illan bileisiin.
 
Varaukset puhelimitse
Hotel Sorsanpesän vastaanotosta puh. 020 741 8181
 
Tervetuloa!
 
Seitsemän vuoden taivalta Suomen retroklubien suunnannäyttäjänä kannattaa juhlistaa! Seinäjoen Hotel Sorsanpesässä alusta asti toiminut Club Onniteekki tarjoaa jälleen jotain ysärin ja retron ystäville, mitä muualta ei saa: kolmen huippubändin keikka yhtenä yökerhoiltana – ja yksi näistä vieläpä ensi kertaa lavalla tällä vuosituhannella!
 
LA CREAM on Tess Mattissonin johdolla eurodancen tähtikaartiin ponkaissut projekti, jonka biiseistä vastaavat mm. suomalaislähtöinen Ari Lehtonen ja Dr.Alban. ”You”, ”Say Goodbye”, ”Free” ja monet muut ysärilekat on tätä ennen kuultu livenä Onniteekissa vain kerran, vuonna 2013. Silloin Tessiä saapui katsomaan ja kuulemaan tuvan täydeltä porukkaa…
 
MIGHTY 44 muistetaan samannimisestä läpimurtosinkustaan, sekä tietenkin mainiosta ”Push It”-coveristaan, ”This Love Ain’t Going On”-hitistä ja useista muista tanssilattialle pakottavista biiseistään, joiden takaa löytyy Jaakko ”JS16″ Salovaara. Bändin nokkamies Rummy Nanji on dancefaneille tuttu myös monien bändien live-MC:nä, ja juuri yleisön mukaan ottaminen onkin tämän possen valtti.
 
RAMA saattaa olla monelle tuntemattomampi nimi, mutta heidän ”Light My Fire”-sinkkunsa soittaa ysärifanien kelloja melko varmasti. Tässä jättihitissä kuultiin niin tangokuningatar Merja Raskin ääntä kuin Raymond ”B.O.W.” Ebanksiakin vuosia ennen Bomfunk MC’s-projektia. Viime vuosina uudelleen aktivoitunut Markku Raskin projekti on värvännyt riveihinsä MC LICIAn, ja Onniteekkarit saavat kunnian nähdä Raman ensiesiintymisen 2000-luvulla.

Liity Club Onniteekin FB-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/clubonniteekki/

Tykkää Club Onniteekista Facebookissa:
https://www.facebook.com/ClubOnniteekki/

[/vc_row]