Seuraava tapahtuma

Club Onniteekki 6v: Matti A, Waldo's People...

♫ KUUSI VUOTTA ONNITEEKKIA! ♬
Club Onniteekki 6v
-tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/144621789544835/

”Paluu rikospaikalle!” -Matti Airaksinen

CLUB ONNITEEKKI 6V : MATTI A, WALDO’S PEOPLE, DJ ICE K

Ennakkoliput 5.2. klo 12 alkaen: Sorsanpesä / Tiketti
Ennakkohinta 17€ + Tiketin palvelumaksu, ovihinta 20€. HUOM. NOPEIMMILLE ENNAKOT SORSANPESÄLTÄ ILMAN PALVELUMAKSUJA, TASAN 17€!!

►Bilepaketti (sis. liput, majoituksen ja hotellipalvelut) kahden hengen huoneessa 49€/hlö ja yhden hengen huoneessa 69€/henkilö.
►ALL INCLUSIVE BUFFA klo 19-21 yläkerran ravintolassa:
all you can eat & drink (sis. olut, siideri, lonkero) + housedrink! 40€/hlö
►VIP-paketti (sis. bilepaketin & all-inclusive-buffan) kahden hengen huoneessa 89€/hlö ja yhden hengen huoneessa 109€/hlö

Varaukset: 020 7418182 // myynti@sorsanpesa.fi

——-

KUUSI VUOTTA ONNITEEKKIA!

3.3.2012 alkanut Club Onniteekin huikea tarina jatkuu synttäribileillä, joissa esiintyy oikea Onniteekin All-Stars miehitys – MATTI ”Parasta Ennen!” AIRAKSINEN, WALDO’S PEOPLE, DJ ICE K, DJ TONY, DJ ALEX L ja DJ MANIAC.

Osa-aikaeläkkeelle ysärihommista siirtynyt Matti ei ole käynyt Onniteekissa vuosiin, mutta saapuu nyt paikalle synttäreiden kunniaksi! Miehen keikat ovat nykyisin harvinaista herkkua, joten nyt on tilaisuutesi tulla vielä kerran tsekkaamaan tämä ysäriskenen elävä legenda tositoimissa.

Waldo’s Peoplen keikka nelisen vuotta sitten Onniteekissa on miehen omien sanojensa mukaan jäänyt hänen mieleensä aivan upeana kokemuksena. Odotettu ja toivottu paluukeikka toteutuu NYT!

Jysäristä tuttu DJ Ice K kävi reilu vuosi sitten ensimmäisellä Onniteekki-visiitillään, ja tämä kaveri liekittää takuulla Onniteekin tanssilattiaa pilkkuun saakka.

Härdelli-ohjelman ohjat käsiinsä ottanut Onniteekki-residentti DJ Tony lämmittää porukan pääsalissa, ja pikkupuolella meiningistä vastaavat Onniteekki DJ’s-kollektiivin DJ Alex L ja DJ Maniac.

——-

Klo 21-23 Lekkerissä eli pienellä puolella pidettäviin etkobileisiin tulee olemaan VAPAA PÄÄSY, joten Onniteekki-tunnelmaa voi tulla tsekkaamaan alkuillasta ilmaiseksi!!

Huomasithan, että yläkerran ravintolassa on ennen klubi-illan alkua tarjolla ALL-INCLUSIVE BUFFA, johon kuuluu olut, siideri, lonkero + buffetruoka all you can eat & drink -periaatteella + bonuksena vielä house drink. All-inclusive Buffan hinta on 40€/hlö (ei sisällä tapahtumalippua).

Ennakkoliput tulevat myyntiin Sorsanpesälle ja Tikettiin maanantaina 5.2. klo 12.00.

Liity Club Onniteekin FB-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/clubonniteekki/

Tykkää Club Onniteekista Facebookissa:
https://www.facebook.com/ClubOnniteekki/

[/vc_row]