CLUB ONNITEEKKI – SUOMEN PARAS RETROKLUBI

Vuonna 2012 Seinäjoella käynnistetty Club Onniteekki on luonut nopeasti maineen maan parhaana retroklubina, joka tarjoaa monipuolisesti musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä. Tähtiartistit maailmalta, ammattimaiset DJ:t eri puolilta Suomea sekä tietenkin klubin oma DJ-iskuryhmä ONNITEEKKI DJ¹S pitävät huolen siitä, että tapahtumissamme meininki on katossa alusta loppuun.

Ysäri, kasari, ja myös 2000-luvun alku on vahvasti edustettuna illoissamme. Teemme klubiamme suurella sydämellä rakkaudesta musiikkiin, ja resepti on toiminut erinomaisesti. Kävijöitä ympäri Suomen keräävä Club Onniteekki on monille jo synonyymi loistaville retrobileille! Pyrimme jatkuvasti myös yllätyksiin ohjelmassamme; vuodesta 2012 olemme tuoneet useita artisteja ensimmäiselle Suomen-vierailulleen, ja jopa saaneet joitain artisteja tekemään comebackin esiintymislavoille.Jos olet tanssimusan ystävä, ja tykkäät erityisesti 80-90-luvusta, olet jo todennäköisesti kuullut meistä ja/tai käynyt meillä. Jos et, toivottavasti tulet pian mukaan tunnelmaan, jota ei muualta löydä!

Tervetuloa – This Is The Rhythm Of The Night!

Toni Kurkimäki (DJ Tony, Onniteekki DJ¹s) toni@clubonniteekki.fi

Ps. Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa klikkaamalla ylempänä näkyviä Facebook-, Twitter-, Instagram- ja Flickr-painikkeita. Facebook-ryhmässämme voit esittää myös toiveita tuleviin iltoihimme, ja osallistua mm. lippukilpailuihin!